Σοκαρισμένη από το χαμό της 28χρονης κοπέλας είναι η τοπική κοινότητα του Έβρου και συγκεκριμένα στο χωριό Τυχερό, όπου και έμενε.

Η νεαρή κοπέλα που είχε έντονη δράση στα κοινά της περιοχής και ήταν η διοργανώτρια του καρναβαλιού, βρέθηκε σήμερα νεκρή σε μια χαράδρα, με τραύμα από μαχαίρι στο στήθος.

“Ενώ ξεκίνησε να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να την βρούμε. Την βρήκε σήμερα τυχαία ο ανιψιός μου στο βουνό. Δεν την βρήκαν σε γκρεμό ακριβώς, σε ένα πρανές στην άκρη του δρόμου.

Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί. Δεν είχε προβλήματα”, είπε ο πατέρας της 28χρονης στο newsit.gr.

«Την βρήκαν στον γκρεμό, μαχαιρωμένη στο στήθος», ανέφερε ένας κάτοικος του Τυχερού Έβρου, όπου η 28χρονη κοπέλα έμενε με τους γονείς της.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι στο χωριό. Ήταν ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, πρωτοστατούσε στην διοργάνωση του καρναβαλιού που θα γινόταν την Κυριακή, αλλά αναβάλλεται μετά το τραγικό αυτό γεγονός. Ήταν επικεφαλής στο κατασκευαστικό κομμάτι, στις κατασκευές των αρμάτων. Βοηθούσε ενεργά πάντα» συμπλήρωσε ο κάτοικος του χωριού.

Απαρηγόρητη η οικογένειά της

Συγκλονισμένη από τον τραγικό χαμό της νεαρής κοπέλας είναι η οικογένειά της, μη μπορώντας να πιστέψει το περιστατικό, ενώ την ίδια ώρα αναζητούν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του παιδιού τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 28χρονη έφυγε από το σπίτι της, λέγοντας ότι θα πάει στο γήπεδο ποδοσφαίρου για να παρακολουθήσει τον αγώνα της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Εκεί την περίμενε και η παρέα της, όμως η 28χρονη δεν εμφανίστηκε ποτέ, ενώ δεν απάντησε και στις κλήσεις που της έκαναν στο κινητό της.

Την εντόπισε ο θείος της

Η οικογένειά της την αναζητούσε από χθες, με αποτέλεσμα ένας θείος της να εντοπίσει τα ίχνη της.

Όπως ανέφερε, η άτυχη κοπέλα συνήθιζε να κάνει βόλτες με το μηχανάκι της προς την Λευκίμη. Κάνοντας την ίδια βόλτα και αυτός, εντόπισε ένα σημείο με σπασμένα κλαδιά και δέντρα, όπου σταμάτησε.

Κοιτώντας σε εκείνο το σημείο, την εντόπισε, ενώ στην προσπάθεια ανάσυρσής της αποκαλύφθηκε και το τραύμα που έφερε από μαχαίρι στο στήθος.

Στο σημείο μετέβη άμεσα ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας και να δώσει τις κρίσιμες απαντήσεις στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία θα αναζητήσει στη συνέχεια πληροφορίες για το δράστη.