Την ένταξη του πρώην εκπροσώπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Σπύρου Καρανικόλα, στη ΝΔ, σχολίασαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

«Πριν από μερικά χρόνια, ο κύριος Καρανικόλας έφυγε από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε ‘ουρά της Νέας Δημοκρατίας’ και ακολούθησε το κόμμα της κυρίας Κατσέλη», σημειώνουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Και προσθέτουν: «Πριν λίγους μήνες, έφυγε ξανά από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε ‘ουρά του ΣΥΡΙΖΑ’. Σήμερα, μας ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία.

Το… τατουάζ

»Από τη Λούκα Κατσέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ δρόμος», αναφέρουν χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «η απόγνωση Μητσοτάκη αρχίζει να γίνεται διασκεδαστική και θα μας χαρίσει πολύ γέλιο!».

Να σημειωθεί ότι το σχόλιο των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για το «τατουάζ» αφορά στην εποχή που ο κ. Καρανικόλας είχε κάνει ένα (μη μόνιμο) τατουάζ με το σήμα του ΚΙΝΑΛ…

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, που χαρακτηριζόταν για την αντί-ΣΥΡΙΖΑ ρητορική του, διετέλεσε αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, ενώ ήταν στενός συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου και είχε τον ρόλο εκπροσώπου Τύπου του στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η ανάρτηση Καρανικόλα για την ένταξη στη ΝΔ

Κάνοντας λόγο για πολύ σοβαρές προκλήσεις και πρωτόγνωρες κρίσεις που βιώνει η χώρα μας, ο κ. Καρανικόλας, με ανάρτησή του στο Facebook, ανακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις του «σε ένα κοινό όραμα με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για μία Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή, μία Ελλάδα που μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα άλματα, μία Ελλάδα ευημερούσα για όλους».