Δεν μπόρεσε η Επιτροπή Δεοντολογίας πέρσι να διαπιστώσει τη «σχέση» του Γιαννάκη Παπαδόπουλου με την ΑΕΚ. Εξ ου και δεν τιμώρησε την Ένωση για το «συνεργείο» του γνωστού παράγοντα που ταξίδεψε ανά την Ελλάδα με σκοπό να νοθεύσει τις εκλογές της ΕΠΟ.

Έκριναν δηλαδή ότι ο Γιαννάκης έκανε ότι έκανε αλλά δίχως να έχει σχέση με την ΑΕΚ. Ποιος; Ο κύριος με το μπουφάν δεξιά του Μανούχου στη φυσούνα. Εκείνος που σηκώνει το χέρι και του δείχνει απλά και κατανοητά «τελείωσε» λίγο πριν ο διαιτητής αποφασίσει τι θα κάνει (λέμε τώρα) με το ματς στο Περιστέρι.

Τι δουλειά είχε εκεί ο Γιαννάκης; Μα μόνο η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν ξέρει ότι ο Γιαννάκης είναι ο άνθρωπος που κινεί όλα τα νήματα στην ΑΕΚ. Τον θυμάστε πριν από δύο εβδομάδες πλάι στον Τίγρη στη Νίκαια.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ήταν λοιπόν μέσα στα αποδυτήρια και σήμερα. Και φυσικά γύρω από τον Μανούχο όσο η ΑΕΚ –που δεν θέλει να παίρνει παιχνίδια στα χαρτιά όπως είναι γνωστό- πίεζε για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης ώστε να της φέρει το τρίποντο πακέτο στη Νέα Φιλαδέλφεια ο αθλητικός δικαστής.

Η εικόνα στο βίντεο άλλωστε δεν χωρά ούτε αμφισβήτηση, ούτε καν συζήτηση. Για αυτό έχουν «φαγωθεί» τα παιδιά της ΕΠΟ να έχουμε πρωτάθλημα με Έλληνες διαιτητές. Σε αυτό το γήπεδο στο Περιστέρι, κάποτε ο Βάτσιος έδωσε ένα πέναλτι τρία μέτρα έξω από την περιοχή σε ένα ματς με τη Λαμία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν όσοι συμμετέχουν σε αυτή την παρωδία. Τρίποντα… με κόλπα στα δοκάρια.

Να το χαίρονται. Και βέβαια μαζί τους και η Επιτροπή Δεοντολογίας. Εκείνη που ακόμη ψάχνει τη σχέση του Γιαννάκη με την ΑΕΚ. Μάλλον δεν θα μπορέσει τελικά να την εντοπίσει ποτέ.