Μια φωτογραφία ντοκουμέντο από τη δράση του ψευτογιατρού από τα Καλύβια έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτό το ντοκουμέντο, το ψευτογιατρός φαίνεται να κάνει ένεση σε νεαρή ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ο ψευτογιατρός, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει και τις πληροφορίες της αστυνομίας, «ψάρευε» ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας για να τους δώσει τις «θεραπείες» του. Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, όπου φαίνεται να κάνει ένεση σε μια νεαρή κοπέλα που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μάλλον, ο ψευτογιατρός «πουλούσε» ελπίδες στην οικογένεια της κοπέλας ότι θα θεραπευτεί πλήρως από τη σκλήρυνση κατά πλάκας με τις «θεραπείες» του με ενέσεις και φιαλίδια, τα οποία πράγματι πουλούσε για χιλιάδες ευρώ.

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει τι περιείχε η ένεση που έκανε ο ψευτογιατρός στην ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας. Πάντως, η φωτογραφία είναι πιθανό να προσκομιστεί στις Αρχές, σε περίπτωση που ο 66χρονος οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Ψάρευε» πελάτες σε εκκλησία

Πελάτες σε εκκλησίες «ψάρευε» ο ψευτογιατρός, σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, ο 66χρονος εμφανίστηκε στην εκκλησία του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην περιοχή του Λαυρίου.

Συγκεκριμένα, ο ψευτογιατρός ο οποίος φέρεται να έκανε ενέσεις με… νερό υποστηρίζοντας ότι θεραπεύει ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, εμφανίστηκε πριν από τρία περίπου χρόνια στην εκκλησία κι έλεγε στους πιστούς πως είναι γιατρός, ικανός να θεραπεύσει ασθενείς με την συγκεκριμένη ασθένεια.

Υποστήριζε μάλιστα και πως ο ίδιος αντιμετώπισε πρόβλημα κι έγινε καλά με τη βοήθεια του Αγίου, ενώ υποστήριζε στους υποψήφιους πελάτες πως συνεργάζεται με εξειδικευμένους γιατρούς στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLive, ένας παραολυμπιονίκης παραλίγο να πέσει θύμα του συγκεκριμένου ανθρώπου, καθώς του πρότεινε θεραπεία με μία ένεση κάθε 6 μήνες, ωστόσο, οι γονείς του αθλητή δεν ήταν σε θέση να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του ψευτογιατρού κι έτσι η «θεραπεία» δεν ξεκίνησε ποτέ.