Έπειτα από πέντε ημέρες αναζητήσεων και αγωνίας για την κατάληξή της, εντοπίστηκε από περιπατητή στην περιοχή Μάσσαρι η 44χρονη γυναίκα που αγνοούνταν στη Ρόδο.

Ειδικότερα, ένας περιπατητής από το Ισραήλ εντόπισε τη γυναίκα μόνη της στο βουνό και της μίλησε καθώς το γεγονός του κίνησε την περιέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη του συστήθηκε, αλλά έδειχνε χαμένη, ενώ ήταν ξυπόλητη και ταλαιπωρημένη, ενώ τα σημάδια της αφυδάτωσης ήταν εμφανή.

Τότε ο περιπατητής επικοινώνησε έναν κάτοικο του Αρχάγγελου, ο οποίος ειδοποίησε την Ελληνική Αστυνομία.

Στη συνέχεια, ο περιπατητής έστειλε φωτογραφία της γυναίκας μέσω κινητού και έγινε η ταυτοποίηση ότι πρόκειται για το άτομο που αναζητούσε η οικογένειά της για πέντε ημέρες.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και την παρέλαβε προκειμένου να τη μεταφέρει στο γενικό νοσοκομείο του νησιού, με τους γιατρούς να την υποβάλουν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ αναμένεται να προβούν και σε ψυχιατρικό έλεγχο της 44χρονου.

Οι αστυνομικοί περιμένουν την άδεια των γιατρών του νοσοκομείου Ρόδου για να πάρουν κατάθεση από τη γυναίκα και να αναζητήσουν τους λόγους και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε από την οικογένειά της.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη εντοπίστηκε ντεραπαρισμένο σε δύσβατη περιοχή, χωρίς να υπάρχουν ίχνη της ίδιας.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε η Δημοκρατική, ένας βοσκός κατέθεσε ότι την περασμένη Δευτέρα -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της– περίπου στις 15:30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, η αγνοούμενη μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή.