Το αποκεφαλισμένο πτώμα μιας 21χρονης γυναίκας βρέθηκε σε μια φρικτή σκηνή δολοφονίας, ενώ ο σύζυγός της ομολόγησε το έγκλημα, ανακοίνωσε η αστυνομία στο Τέξας των ΗΠΑ.

Οι αρχές στο Ουάλερ του Τέξας βρήκαν τη σορό της Anggy Diaz σε ένα σπίτι όπου ζούσε με τον σύζυγό της, τον οποίο είχε παντρευτεί μόλις πριν από τέσσερις μήνες, τον Οκτώβριο του 2022, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Mirror.

Ο σύζυγος, Jared Dicus, επίσης 21 ετών, συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της Diaz, αφού η αστυνομία δήλωσε ότι ομολόγησε το έγκλημα.

Το θύμα ήταν υπήκοος Νικαράγουας και περιγράφηκε ως άτομο χωρίς χαρτιά, από έναν σερίφη που ηγείται της έρευνας.

Το διαμελισμένο πτώμα της βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου, αλλά πιστεύεται ότι ήταν νεκρή από την προηγούμενη νύχτα.

Φρικιαστική σκηνή αντίκρισε η αστυνομία

Ο σερίφης περιέγραψε ότι το σπίτι ήταν γεμάτο αίματα σε μια φρικιαστική σκηνή.

Η αστυνομία κλήθηκε στο ακίνητο στις 4.18 μ.μ. τοπική ώρα. Σύμφωνα με τον σερίφη, ο πατέρας του Dicus κάλεσε αμέσως την αστυνομία όταν βρήκε το θύμα.

«Σε αυτούς [τους γονείς] απευθύνθηκε ο ύποπτος και όταν είδαν ότι κάτι δεν φαινόταν καλά, πλησίασαν το σπίτι στο οποίο ζούσαν και τότε ήταν που βρήκαν αυτό που βρήκαν. Ήταν ένα τμήμα ενός σώματος, διαμελισμένο, και μια κατοικία καλυμμένη με αίμα – μια ανατριχιαστική σκηνή, στην καλύτερη περίπτωση».

Πρόσθεσε ότι και οι δύο πλευρές αυτών των οικογενειών θα καταστραφούν από τις ζοφερές λεπτομέρειες της δολοφονίας.

Ο σερίφης προσέθεσε ότι τα πάντα συνέβησαν στην ιδιοκτησία τους: «Όλα τα μέλη του σώματος του θύματος ανακτήθηκαν και κατατέθηκαν για αποδεικτικά στοιχεία».

Ένα μαχαίρι, που πιστεύεται ότι είναι το φονικό όπλο, βρέθηκε επίσης στο κτήμα, μαζί με το κομμένο κεφάλι της άτυχης Diaz.

Ο σερίφης σημείωσε ότι υπήρξαν προηγούμενες αναφορές στην αστυνομία που αφορούσαν το ζευγάρι.

«Υπήρξαν προηγούμενες κλήσεις, όσον αφορά τις φασαρίες, αλλά τίποτα με αυτό το αποτέλεσμα, με αυτό το επίπεδο βίας».

Ο δικαστής της κομητείας, Trey Duhon, ο οποίος πάντρεψε το ζευγάρι στις 21 Οκτωβρίου, τους περιέγραψε ως ένα «πολύ ωραίο νεαρό ζευγάρι».

«Κατά τη διάρκεια του σύντομου χρόνου που πέρασα μαζί τους, ήταν ένα πολύ ωραίο νεαρό ζευγάρι. Όπως και πολλοί από εσάς, είμαι πολύ λυπημένος και σοκαρισμένος από την είδηση αυτού του τραγικού γεγονότος και οι προσευχές μου είναι με τις οικογένειές τους».

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.