Η Κέιτ Μίντλετον έχει μία πολύ καλή σχέση με τα παιδιά της και γι’ αυτά θα είναι πάντα η μαμά τους, πράγμα που σημαίνει πως ποτέ δεν θα τη δουν όπως οι άλλοι. Μάλιστα, για εκείνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μπορεί πολύ εύκολα να τα ντροπιάσει, όπως δήλωσε πριν από λίγο καιρό η ίδια.

Ειδικότερα, την ημέρα της χριστουγεννιάτικης συναυλίας που έλαβε χώρα στις αρχές του Δεκεμβρίου και προβλήθηκε στην τηλεόραση την παραμονή των Χριστουγέννων, το κοινό αναρωτιόταν αν η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα δοκίμαζε να τραγουδήσει. Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια είχε ρωτήσει στο Twitter ποιο χριστουγεννιάτικο κομμάτι θα ήθελε να ακούσει ο κόσμος, κάνοντας τους φαν της να πιστέψουν πως υπήρχε ενδεχόμενο να τραγουδήσει. Άλλωστε, την περασμένη χρονιά είχε επιδείξει την ικανότητά της στο πιάνο.

Ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια λίγο πριν τη συναυλία, αυτό δεν θα συνέβαινε και ο λόγος είναι τα παιδιά της.

Πιο αναλυτικά η κάμερα απαθανάτισε τη συνομιλία που είχε με τον Βρετανό τενόρο, Alfie Boe. Ακούστηκε λοιπόν να λέει για τις δικές της μουσικές δεξιότητες, λέγοντας ότι έπρεπε να κάνει κάποια μαθήματα καθώς τα παιδιά της πιθανότατα δεν πιστεύουν ότι έχει καλή φωνή.

«Στο πιάνο μπορείς να κρυφτείς λιγάκι περισσότερο από ότι μπορείς στο τραγούδι» παραδέχτηκε η ίδια, λέγοντας πως «στην πραγματικότητα τα παιδιά μου πιθανότατα δε θα με συγχωρήσουν. Δεν είμαι σίγουρη πως πιστεύουν πως έχω ωραία φωνή στο τραγούδι. Πρέπει να κάνω μαθήματα».