Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην κάμερα του Πρωινού την Τρίτη στον ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα που έφερε το #metoo στον χώρο του θεάτρου, την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και την πολυσυζητημένη δήλωση της Βίκυς Πρωτογρεράκη αλλά και την θεατρική επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη.

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να…» – Μετά την κατάθεσή της υπέρ του Φιλιππίδη

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πρώτο πράγμα που βλέπω σε μια επαγγελματική πρόταση είναι κατά πόσο θα είμαι ελεύθερος να κάνω αυτό που πιστεύω, Σέβομαι τους συνεργάτες μου αλλά σέβομαι και τον εαυτό μου. Έχω πει λίγα όχι και έχω πει πολλά ναι σε κακές δουλειές. Για να πεις και όχι πρέπει να έχεις και πολλές προτάσεις. Άρα λοιπόν για να πεις τα όχι, πρέπει να πεις και πολλά ναι όπου θα κάνεις το θαύμα. Και συγκρούσεις είχα, και λάθη έκανα και έφταιγα και γω και δεν έφταιγα και γω».

«Με το metoo καθαρίσαμε, χρειαζόταν. Όταν μια υπόθεση, σαν του Πέτου Φιλιππίδη, περνάει τόσο πολύ στη δικαιοσύνη νομίζω ότι τον λόγο πρέπει να τον έχουν μόνο οι ειδικοί του νόμου. Η φράση της κυρίας Πρωτογεράκη είναι στο όριο της παρωδίας! Ήταν μια ατυχέστατη δήλωση. Τι να κρίνω; Κάτι γελοίο;» είπε χαρακτηριστικά.

«Μας μπέρδεψε ο Κιμούλης»

«Μας μπέρδεψε ο Γιώργος Κιμούλης. Μας μπέρδεψε πάρα πολύ. Είχε και άδικο, είχε και δίκιο. Σαφώς αυτά που έκανε δεν ήταν νομικά κολάσιμα, όμως, ήταν συναδελφικά κολάσιμα. Από την άλλη πλευρά όντως, όταν κάποιος κυνηγάει την τελειότητα στη δουλειά του, μπορεί να φτάσει σε ακρότητες. Από την άλλη πλευρά πρέπει να υπάρχουν και όρια στις ακρότητες» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα.