Καμία σχέση με τη δολοφονία στον Γέρακα δεν είχε, εν τέλει, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σε πρατήριο στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άντρες οι οποίοι σήμερα παραδόθηκαν στις αρχές και δήλωσαν ότι το έκαναν… για πλάκα, δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό του Ιουνίου.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι πήγαν στο Βενζινάδικο μετά από ξενύχτι Χριστουγέννων και υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών πυροβόλησαν στον αέρα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, καθώς φοβόντουσαν ότι θα κατηγορηθούν για επίθεση στο συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων στα Γλυκά Νερά.

Η στιγμή των πυροβολισμών στο βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά – Μήνυμα εκφοβισμού;

Γιατί δεν έστεκε το σενάριο περί «εκφοβισμού»

Οι εν λόγω πληροφορίες έρχονται να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος είχε γράψει στα «Νέα» πως το σενάριο εκφοβισμού δε έστεκε.

«Τα στελέχη των αρχών ασφαλείας προσπαθούν να αντιληφθούν τον σκοπό των δραστών στην προχθεσινή επίθεση στα Γλυκά Νερά, αφού οι τέσσερις πυροβολισμοί που έριξαν μέσα από ένα Smart -κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας- με εννιάρι πιστόλι δεν είχε «σαφή» στόχευση ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει. Έτσι οι φερόμενοι ως «εκφοβιστικοί» πυροβολισμοί μπορεί να μην γίνονταν καν αντιληπτοί αφού το πρατήριο ήταν κλειστό λόγω εορτών» είχε γράψει χαρακτηριστικά στα «Νέα» δύο μέρες μετά το περιστατικό.