Η Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, μια από τις κόρες του Πελέ, δημοσίευσε μια φωτογραφία του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος πάσχει από καρκίνο, στο κρεβάτι του νοσοκομείου στο Σάο Πάολο το βράδυ της Παρασκευής, με λεζάντα «ακόμη μια νύκτα μαζί».

«Είμαστε ακόμη εδώ, στον αγώνα και στην πίστη. Άλλη μια νύκτα μαζί», έγραψε δίπλα στην φωτογραφία, που ανάρτησε στο Instagram, τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/12), στην φωτογραφία που αγκαλιάζει τον 82χρονο πατέρα της, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος.

Σοκάρουν οι κόρες του Πελέ: «Βαρεθήκαμε να δεχόμαστε συλλυπητήρια» – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του

«Να προσευχόμαστε για τον βασιλιά»

Την περασμένη Τετάρτη, το Νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν, όπου νοσηλεύεται ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τρία παγκόσμια κύπελλα, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου του Πελέ «προχωρά» και ότι χρειάζεται «μεγαλύτερη φροντίδα για την θεραπεία της νεφρικής ανεπάρκειας και της καρδιακής λειτουργίας».

Λίγα λεπτά πριν από αυτήν την ανακοίνωση, δύο από τις κόρες του Πελέ, η Κέλι Νασιμέντο και η Φλάβια Αράντες, είχαν ανακοινώσει στους λογαριασμούς τους στο Instagram ότι ο πατέρας τους θα περνούσε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο.

Την περασμένη Κυριακή, η Κέλι δημοσίευσε μια φωτογραφία της Φλάβια να κάνει μασάζ στο αριστερό πόδι του πατέρα τους, ενώ εκείνος παρακολουθούσε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην τηλεόραση.

Ο άνθρωπος, που πολλοί θεωρούν ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, έχει λάβει πολλά μηνύματα συμπαράστασης στο διάστημα της νοσηλείας του και ιδίως από τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος ζήτησε «να προσευχόμαστε για τον βασιλιά».

Η ανάρτησή της