Μία δυνατή αντρική φιλία και μία μουσική συνάντηση που θα μας συγκινήσει, θα μας ταξιδέψει και θα μας ξεσηκώσει! Απόψε, στις 21:00, ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο έρχονται στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τους δύο επιτυχημένους τραγουδιστές, οι οποίοι είναι καλοί φίλοι και αυτό αντανακλάται και στη σκηνική τους χημεία. Δύο καλλιτέχνες με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους που σκοπεύουν να τις τραγουδήσουν όλες: «Ζήσε τη στιγμή», «Για να είμαι ειλικρινής», «Χίλια κομμάτια»,  «Θεός», «Σταμάτα», «Ας τελειώσουμε», «Σα ναυαγοί», «Πήρα έτσι απλά» και πολλές ακόμα.

Η Ρούλα Κορομηλά, έμπειρη οικοδέσποινα που ξέρει πάντα να κάνει τις πιο κατάλληλες ερωτήσεις, θα αναδείξει τη σχέση τους, διασκεδάζοντας με τα αστεία πειράγματα που κάνει ο ένας στον άλλο, αλλά θα τους εκμαιεύσει και πιο προσωπικές εξομολογήσεις, ξετυλίγοντας σημαντικές στιγμές της ζωής και της καριέρας τους.

Αυτό το «Σπίτι με το MEGA», θα έχει και κάτι από ατμόσφαιρα reunion, αφού θα βρεθούν εκεί και ο Γρηγόρης Πετράκος, παλιός τηλεοπτικός «συμμαθητής» του Νίνο, όπως και η Τζούλι Μασίνο, η τηλεοπτική δασκάλα του στη φωνητική. Και η λίστα των καλεσμένων δεν σταματά εδώ: η Αποστολία Ζώη, η Χριστίνα Μηλιού, η Ματίνα Ζάρα και ο μουσικοσυνθέτης Αντώνης Γούναρης θα μας χαρίσουν μοναδικές μουσικές στιγμές. Ακόμα, από την Κρήτη ο Μανώλης Κονταρός θα απογειώσει το κέφι με μαντινάδες και ριζίτικα τραγούδια. Special guest o Ζαφείρης Μελάς.

Ερωτικές μπαλάντες, αλλά και πιο ανεβαστικά κομμάτια, απρόσμενα ντουέτα, κέφι και συγκίνηση, όλα θα βρουν το χώρο τους στο «Σπίτι με το MEGA», σε ένα Σαββατόβραδο που για ακόμα μία φορά θα είναι ξεχωριστό.