Φαίνεται όμως πως οι περισσότεροι που καταναλώνουν τη διάσημη σοκολάτα Toblerone δεν στέκονται και τόσο πολύ στη συσκευασία. Είσαι σίγουρος ότι είχες παρατηρήσει προσεκτικά την εικόνα που κρύβει το logo;

Η Stephanie, μητέρα ενός δεκάχρονου αγοριού, έκανε ένα tweet το σχόλιο του γιου της όταν πήρε για πρώτη φορά στα χέρια του τη διάσημη ελβετική σοκολάτα.

«Ο γιος μου έφαγε σήμερα την πρώτη του Toblerone και με ρώτησε τι συμβολίζει η αρκούδα. «Ποια αρκούδα;» του απάντησα. Και έτσι μόλις ανακάλυψα τι ακριβώς απεικονίζεται στο logo».

Η εξήγηση για το logo της Toblerone

Και για αυτό υπάρχει φυσικά μια εξήγηση. Η περιοχή των Άλπεων χαρακτηρίζεται από το δικό της είδος αρκούδας εκτός από το τραχύ τοπίο της.

Θεωρήθηκε, επομένως, λογικό από τους υπεύθυνους της εταιρείας να εμφανίζονται και τα δύο στο εμβληματικό λογότυπο της σοκολάτας.

Το παγκοσμίως γνωστό brand σοκολάτας δημιουργήθηκε το 1908 από τους Theodor Tobler και Emil Baumann στη Βέρνη της Ελβετίας και περιέχει νουγκά, αμύγδαλα και μέλι.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ελάχιστοι τελικά άνθρωποι είχαν δώσει σημασία στο logo της Toblerone. Οι περισσότεροι αρκούνται απλά στη γλυκιά απόλαυση.

Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter που σχολίασαν το περιστατικό ανέφεραν ότι το περιτύλιγμα είναι και το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται όταν αγοράζουν τη διάσημη σοκολάτα.