Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνθρωποι όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί στα Γιάλτρα της Βόρειας Εύβοιας όταν ένα ΙΧΦ από άγνωστη αιτία βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στον γκρεμό.

Δύο νεκροί, ένας σοβαρά τραυματίας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, του lamiareport. gr, από τη μοιραία εκτροπή σκοτώθηκαν δύο Έλληνες, ενώ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένα ακόμη επιβάτης αλβανικής υπηκοότητας.

Ο τραυματίας έχει απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες και διακομίζεται στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ συνεχίζεται αυτή την ώρα η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δυο νεκρών.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.