Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι από την είδηση του θανάτου μιας γυναίκας που βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο σπίτι της.

Η γυναίκα Ουκρανικής καταγωγής, φέρεται να κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που μέσα στο σπίτι ήταν ο άνδρας της αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στην τοπική ιστοσελίδα loutrakiblog.gr, είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που έμενε τους τελευταίους 3 μήνες μόνιμα στο Σχίνο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο σύζυγός της που έβλεπε την ώρα να περνάει χωρίς η γυναίκα να βγαίνει από την τουαλέτα φώναξε για να δει αν όλα είναι καλά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες, είχε προηγηθεί καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που έμενε τους τελευταίους 3 μήνες μόνιμα στο Σχίνο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Η γυναίκα, μπήκε στην τουαλέτα, την ώρα που ο σύζυγός της, Ουκρανικής καταγωγής και αυτός, μιλούσε στο τηλέφωνο με συγγενείς του στην Ουκρανία.

Αμέσως μετά, όταν κατάφερε να μπει ο ίδιος στην τουαλέτα, αντίκρυσε το άψυχο σώμα της συζύγου του, που ήταν ακριβώς πίσω από την πόρτα. Η σορός της έφερε ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό το οποίο ήταν δεμένο στο πόμολο της πόρτας.

Ειδοποίησε ασθενοφόρο, ωστόσο η 40χρονη ήταν ήδη νεκρή. Στο σημείο αμέσως έσπευσε η Αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή ενώ αναμένεται ιατροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροψία.