Ομολογεί την πράξη της η 38χρονη γυναίκα, που έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία ακόμη παραμένει ασύλληπτη.

Η ίδια παραδέχτηκε,  μιλώντας στον Alpha,  ότι πέταξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο, και ότι «δεν αισθάνεται περήφανη για την πράξη της». Η φερόμενη ως δράστις παραδέχτηκε ότι, τις τελευταίες 40 ημέρες, είχε συναντήσει συνολικά τέσσερις φορές τον 36χρονο στο ξενοδοχείο καθώς, όπως ανέφερε, «είχα ακόμη αισθήματα για εκείνον».

Η 38χρονη,  δήλωσε,  είχε μαζί της το υγρό για άμυνα, καθώς και ότι ο 36χρονος την απειλούσε ότι θα τής έκανε κακό, αν έκανε σχέση με άλλον. Το θύμα θόλωσε, όπως είπε η ίδια, τη νύχτα της Παρασκευής, καθώς αφότου είχαν περάσει μαζί στιγμές ηρεμίας, άρχισε και πάλι να την απειλεί  Η γυναίκα, που αναζητείται, δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιον δικηγόρο για την ώρα, προκειμένου να παραδοθεί.

Προβληματική σχέση

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της 38χρονης με τον 36χρονο ήταν αρκετά προβληματική με την ίδια να βιώνει εφιαλτικές στιγμές.

Κίνητρο για την 38χρονη σύμφωνα με τους οικείους της ήταν η ίδια η σκληρή και βίαιη συμπεριφορά του 36χρονου προς εκείνη, μεταδίδει το neakriti.gr. Ο γάμος τους φαίνεται ότι ήταν ταραχώδης και όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας τελέστηκε ως πολιτικός ενώ εκείνος ήταν ακόμη κρατούμενος.

Ο 36χρονος είχε πριν λίγο καιρό αποφυλακιστεί καθώς είχε βρεθεί 7 χρόνια στη φυλακή για μια σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που είχαν σημειωθεί από το 2012 μέχρι το 2015 με αποκορύφωμα την κινηματογραφική ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στο Creta Maris.