Ο Αρκάς συνηθίζει να μας καλημερίζει με σκίτσο του. Σήμερα, όμως, ο γνωστός σκιτσογράφος δεν έχει αισιόδοξη διάθεση. Αντίθετα, μας παρουσιάζει τον πρωταγωνιστή του σκίτσου να βρίσκεται σε δυσάρεστη θέση ή αλλιώς στο στόμα του λύκου.
Μάλιστα, ο σκιτσογράφος έχει φτιάξει έτσι το σκίτσο που να φαίνεται ότι ο πρωταγωνιστής είναι ανάμεσα στα δόντια του ζώου, με την πινακίδα – που συχνά συναντάμε σε μουσεία ή θεματικά πάρκα – να τον ενημερώνει πού ακριβώς βρίσκεται.
Δείτε το χαρακτηριστικό σκίτσο του Αρκά
- Π. Μαρινάκης: «H πολιτεία δεν πρόκειται να δείξει την οποιαδήποτε ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές- Ο νόμος θα εφαρμοστεί, χωρίς αστερίσκους»
- Κακοκαιρία Byron: Επιμένει και το Σάββατο – Η εξέλιξή της τις επόμενες ώρες
- Σφοδρή σύγκρουση αγροτών και αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη: Επικίνδυνοι ελιγμοί και εντάσεις στο αεροδρόμιο







