Εξηγήσεις στην ανακρίτρια δίνουν σήμερα οι οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Μέχρι στιγμής τρία άτομα έχουν περάσει το κατώφλι των φυλακών. Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης καθώς και η 37χρονη μητέρα της μικρής η οποία την Δευτέρα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια κρίθηκε προφυλακιστέα.

Οι τρεις που απολογούνται σήμερα είναι άτομα που δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, άτομα της διπλανής πόρτας, οι οποίοι κατηγορούνται πως ασέλγησαν σε ένα μικρό παιδί μόλις 12 ετών.

Το προφίλ των τριών συλληφθέντων

Ο πρώτος είναι 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, ανύπαντρος και αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο κατ΄εξακολούθηση.  Ο κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά τις πράξεις που του αποδίδονται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ισχυριστεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας πως βρέθηκε δύο φορές με την 12χρονη αλλά ποτέ δεν ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί της. Μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο του έχει κατάθλιψη και δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς λίγο μετά την σύλληψη του, τα ραντεβού τα έκλεισε μέσω chat διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών.

Ο δεύτερος είναι ένας 36χρονος, διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά. Ο 36χρονος ο οποίος είναι και αυτός ανύπαντρος αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής ενώ φέρεται να τον αναγνώρισε η ανήλικη μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί στην δεύτερη κατάθεση της την περασμένη Τετάρτη. Και αυτός φέρεται να ξεκίνησε τις επαφές με το κορίτσι μέσω chat διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών.

Ο τρίτος είναι ένας 34χρονος από το Παγκράτι, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε τουλάχιστον δύο φορές το κορίτσι έναντι αμοιβής. Και αυτός είναι ανύπαντρος και διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση. Ο 34χρονος φέρεται να συνομιλούσε και να έκλεινε τα ραντεβού με την 12χρονη, μέσω του ίδιου chat με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους.