Απίστευτες δηλώσεις που προκαλούν οργή έκανε ο δικηγόρος του 33χρονου που εργάζεται σε φαρμακαποθήκη και κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη στα Σεπόλια.

Ο δικηγόρος του, λοιπόν, ονόματι Γιάννης Μπαρκαγιάννης, ανέφερε μιλώντας στον Ant1 πως ο 33χρονος «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη». Μία δήλωση την οποία όχι μόνο δεν μπήκε στον κόπο να διευκρινίσει, αλλά την είπε έτσι απροκάλυπτα προκαλώντας οργή σε όλους.

Ο δικηγόρος είπε πως ο 33χρονος αρνείται ότι ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη, αν και την συνάντησε δύο φορές.

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Απολογούνται σήμερα οι παιδοβιαστές και η μητέρα της 12χρονης

Ο πελάτης μου είχε χρόνια κατάθλιψη

Αποκάλυψε πως «στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου», για να μην φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό του οχήματος, συμπληρώνοντας πως κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο πελάτης του, όπως ισχυρίζεται «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Η ανήλικη έφυγε λέγοντας «θα δώσω τα χρήματα στην μητέρα μου», αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης, λέγοντας πως υπάρχουν γραπτά μηνύματα μεταξύ του 33χρονου και της 12χρονης επ΄  αυτού.

Διορίστηκε ψυχίατρος

Ο δικηγόρος ανέφερε επίσης πως για να διαπιστωθεί η κατάσταση της ψυχικής του υγείας  διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 33χρονου.

Σε ότι αφορά τις συνομιλίες που είχε ο πελάτης του με το προφίλ της 12χρονης, ο δικηγόρος είπε «Θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος και ότι το κορίτσι», επικαλούμενος το ύφος και το περιεχόμενο των μηνυμάτων, λέγοντας μεταξύ άλλων «είναι δυνατόν 12χρονων κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;».