Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου παιδιού στο Αγρίνιο, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά, καθώς έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του για κακουργηματικές πράξεις.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους η μη σύλληψη του δράστη δεν οφείλεται σε παραδρομή και επίκειται η κλήση του για απολογία, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει και τη σύλληψή του.

Πληροφορίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, θέλουν τον κατηγορούμενο να είναι γόνος γνωστής οικογένειας του Αγρινίου, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την οικογένεια του Κραβαρίτη και την οικογένεια του θύματος να έχουν φιλικές σχέσεις.

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι η μητέρα του 28χρονου είχε αναλάβει ως babysitter τη φύλαξη του μικρού παιδιού, ενώ υπό έλεγχο είναι και η δική της συμπεριφορά, καθώς ουδείς μπορούσε να φανταστεί πως η γυναίκα θα επέτρεπε τις κακουργηματικές πράξεις του γιου της εις βάρος του 4χρονου.

Το agriniopress, απευθύνθηκε στον δικηγόρο της οικογένειας του τετράχρονου, γνωστό νομικό του Αγρινίου κ. Παντελή Βαμβακά, που σχολίασε την σχετικά: «Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της. Η νεότερη εξέλιξη, αυτή της δημοσιοποίησης,  για εμάς ήταν αναμενόμενη.  Θα ακολουθήσει η απολογία του φερόμενου δράστη και αναμένουμε εξελίξεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές μιας και στο θέμα επιδείχθηκε άψογη επιστημονική και νομική προσέγγιση».

Αυτή τη στιγμή το 4χρονο αγοράκι έχει την υποστήριξη και παιδοψυχολόγου ενώ η οικογένεια αναμένει την ώρα της απολογίας του κατηγορούμενου.

Ο ύποπτος ρόλος της μητέρας του 28χρονου

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής,τον καιρό που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο μόλις τεσσάρων χρονών παιδί, ήταν φαντάρος σε κοντινή περιοχή και συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του στο σπίτι του αγοριού, στο οποίο δούλευε ως νταντά του.

Όταν όμως η 52χρονη γυναίκα ανακάλυψε τις αποτρόπαιες πράξεις του γιου της, όχι μόνον τις συγκάλυπτε, αλλά του επέτρεπε να τις διαπράττει κατ’ έξακολούθηση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο σχετικά με την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, ο 28χρονος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 2008 από την ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου. Στη συνέχεια, και μετά από πρόταση που του έγινε, εγκατέλειψε την ομάδα προκειμένου να εγκατασταθεί στο Ρέθυμνο και να παίξει στην ομάδα της Επισκοπής ως μεσοεπιθετικός.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης το 2015 βρέθηκε, μετά από συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα, να αγωνίζεται στην ίδια θέση και στον Άρη Ρεθύμνου. Το 2021, και ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε να αγωνίζεται με τη φανέλα της Α.Ε. Μεσολογγίου.

Εικόνα από agriniopress

Η ζωγραφιά που αποκάλυψε τη φρίκη

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του παιδιού παρατήρησε περίεργες ζωγραφιές του παιδιού και απευθύνθηκε σε ειδικό. Μετά την πρώτη ζωγραφιά, το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους που ερμήνευσαν τα σχέδια του παιδιού και έγινε η καταγγελία στις αρχές.

Ήταν καλοκαίρι του 2021 όταν ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη, τότε, γυναίκα και τον γιο της για κακοποίηση του τετράχρονου γιου του.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα.

Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.