Βίντεο – ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με την περσινή νικητήρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, έρχεται στη δημοσιότητα.

Όπως φαίνεται, στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Πρώτο Θέμα, το όχημα με το 20χρονο μοντέλο, χτυπάει με το μπροστινό αριστερό μέρος το μηχανάκι και στη συνέχεια προσκρούει σε τρία σταθμευμένα οχήματα.

Ο θάνατος για τον 62χρονο άνδρα ήταν ακαριαίος.

Δείτε το βίντεο

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το άγριο σκηνικό, σημειώθηκε στις 3 το πρωί στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθηνας.

Το μοντέλο, συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, με την Τροχαία να έχει διατάξει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Όλα έγιναν, λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ένα μηχανάκι το οποίο κινούταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημίες σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο αναποδογύρισε στο οδόστρωμα ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.

«Όλα δείχνουν θανατηφόρο τροχαίο από αμέλεια»

Νωρίτερα, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το ατύχημα, κάνοντας γνωστές κάποιες λεπτομέρειες.

«Το 20χρονο μοντέλο οδηγούσε στις τρεις ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας και παρέσυρε έναν 60χρονο, ο οποίος ήταν μπροστά της με το μηχανάκι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Διεκομίσθει ο 60χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς αμέσως κάνουμε σύλληψη του οδηγό, ο οποίος είναι υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος και ανοίγουμε δικογραφία, η οποία στέλνετε στον εισαγγελέα μαζί με τα πρώτα ευρήματα. Εμείς κάνουμε τη σύλληψη ανεξάρτητα αν φταίει ή δεν φταίει. Η κοπέλα παρέμεινε στο σημείο.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η νεαρή 20χρονη κρατείται, δεν έχει συλληφθεί. Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης, κρατείται. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να κρατηθεί για να ανοίξει η δικογραφία και να διαβαστεί στον εισαγγελέα. Η τροχαία έχει κάνει έρευνα, έχουνε μετρήσει με μεζούρα, έχουν φωτογραφίσει το σημείο για να ανοίξει μια πλήρης δικογραφία.

Το αποτέλεσμα της αυτοψίας για το γενόμενο ατύχημα βγαίνει αμέσως, το αποτέλεσμα της υπαιτιότητας μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Όλα καταδεικνύουν για θανατηφόρο τροχαίο από αμέλεια από την πλευρά του κοριτσιού» είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.