Ο Μίτσελ είναι και επίσημα προπονητής του Ολυμπιακού από την Τετάρτη, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τη συμφωνία των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ισπανός τεχνικός επέστρεψε στο λιμάνι έπειτα από 7,5 χρόνια, με σκοπό να επαναφέρει τους Πειραιώτες στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Μίτσελ κατά την παρουσίασή του μίλησε για τα πάντα σχετικά με τον Ολυμπιακό, όμως έκανε ειδική αναφορά στους δύο σούπερ σταρ της ομάδας: τον Μαρσέλο και τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο 59χρονος τεχνικός και θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει σε τεράστια εκτίμηση και τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού από την εποχή που αγωνίζονταν στη Βασίλισσα, ενώ η Marca έφερε στην επικαιρότητα το θαυμασμό του Μίτσελ για τον Χάμες, με αφορμή το γεγονός ότι θα «σμίξουν» στην Ελλάδα.

Ο Χάμες, παρότι δεν τον είχε ποτέ ως παίκτη ο Μίτσελ, ήταν η μεγάλη του «αδυναμία» λόγω του τρόπου με τον οποίον αγωνιζόταν και «ξεδίπλωνε» το παιχνίδι των Μερένχες.

Η ισπανική ιστοσελίδα δημιούργησε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον Μίτσελ και τον κολομβιανό μεσοεπιθετικό, με βάση τα όσα έχει πει ο ισπανός κόουτς για το ταλέντο του 31χρονου.

«Πολύ καλά απογεύματα μάς περιμένουν με τον Χάμες και τον Μαρσέλο, σίγουρα θα αφήσουν μια καλή κληρονομιά στο σύλλογο, είναι πολύ ξεχωριστοί ποδοσφαιριστές» είπε ο Μίτσελ, που ποντάρει πολλά και στους δύο για να αντιστρέψει την κατάσταση στο λιμάνι.

Ο Μίτσελ έχει αναφερθεί με κολακευτικά λόγια στον Χάμες ουκ ολίγες φορές, ενώ τον είχε αποθεώσει πριν από 9 χρόνια περίπου σε μια αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μάλαγα, όπου η Βασίλισσα είχε επικρατήσει με 3-1.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν είχε κρύψει το θαυμασμό του για τον τότε μεσοεπιθετικό της Ρεάλ, όταν οι Μόντριτς και Μπέιλ είχαν αποσυρθεί λόγω τραυματισμών και εκείνος είχε κάνει μερικές μαγικές ενέργειες, είχε μοιράσει φοβερές μπαλιές, ενώ είχε πετύχει και το δεύτερο τέρμα.

Το κείμενο που είχε δημοσιεύσει ο Μίτσελ για τον Χάμες ήταν το εξής: «Το να είσαι απαισιόδοξος επειδή θα χάσεις τον Μπέιλ και τον Μόντριτς είναι άστοχο, αλλά αν είμαστε αισιόδοξοι, αρκεί να απολαύσουμε τον Χάμες και τα ρεκόρ του».

Επτά χρόνια μετά η μοίρα τούς φέρνει κοντά, και με έναν και μόνο στόχο: να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό στο δρόμο των επιτυχιών.