«Κόλλησε» στην Τρίπολη και γκέλαρε ο Ολυμπιακός. Με τον Αστέρα να παίζει με… πούλμαν στην άμυνα και να προσπαθεί να κρατήσει τον μηδέν. Και με συμπαραστάτη; Τον διαιτητή Καραντώνη και τον VAR, Ευαγγέλου, οι οποίοι σε δύο φάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν μπήκαν καν στον κόπο να τις εξετάσουν περισσότερο.

Δεν έδωσαν δύο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, αλλοιώνοντας ξεκάθαρα το αποτέλεσμα.

Στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, ο Ροντρίγκες μπήκε επικίνδυνα από τα δεξιά στην περιοχή των γηπεδούχων. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού σέντραρε προς τη μικρή περιοχή που περίμεναν Ελ Αραμπί και Χουάνγκ, με την μπάλα να σταματά ξεκάθαρα στο χέρι του Ζουκάνοβιτς.

Το χέρι του αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης ήταν σε αφύσικη θέση μακριά από το σώμα του, με τον Καραντώνη να λέει «παίζεται» και τον Ευαγγέλου να μην τον φωνάζει στο VAR προκειμένου να δει τη φάση.

Δείτε το στοπ καρέ που δείχνει το ξεκάθαρο χέρι του Ζουκάνοβιτς

Πέντε λεπτά αργότερα, με τον Ολυμπιακό να έχει… εγκατασταθεί στην περιοχή του Αστέρα και να ψάχνει το γκολ της νίκης, ο Βαλμπουενά σε μια προσπάθειά του μέσα στην περιοχή σπρώχνεται από αμυντικό του Αστέρα που απλώνει το χέρι.

Η φάση… ξεφεύγει και πάλι από τον Καραντώνη, αλλά ξανά ο Ευαγγέλου δεν τον καλεί για να τη δει και να αποφασίσει αν υπάρχει πέναλτι.

Δύο φάσεις μέσα σε πέντε λεπτά, με Καραντώνη και Ευαγγέλου να κλείνουν τα μάτια και να μην μπαίνουν καν στον κόπο για περαιτέρω εξέταση.