Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χατζηκώστα εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της η 17χρονη από τη Βουλγαρία που χθες το βράδυ λίγο πριν τις 23.00 έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου επί της οδού Σουλίου στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Χατζηκώστα στα Ιωάννινα δίνει και αυτό τη δική του μάχη για να καταφέρει να κρατήσει την κοπέλα στη ζωή  που φέρει βαρύτατα τραύματα.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Πληροφορίες αναφέρουν πως το κορίτσι που διαμένει σε Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων που εδρεύει στην πόλη είχε πάει  χθες το βράδυ μαζί με δύο φίλες της που διαμένουν μαζί της στην εν λόγω δομή στο σπίτι φίλης τους επί της Σουλίου.

Από  την μέχρι τώρα έρευνα της Αστυνομίας έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με την εκδοχή της απόπειρας αυτοκτονίας να είναι η πιο πιθανή. Η έρευνα ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όσο για φίλες της νεαρής γυναίκας όπως είναι λογικό είναι σοκαρισμένες από το χθεσινό συμβάν δεν έχουν πάψει ωστόσο να ελπίζουν πως η 17χρονη  θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.