Σε πολλές πόλεις της Ελλάδας η απιστία μεταξύ των ζευγαριών είναι κάτι το οποίο υπάρχει. Είτε είναι σχέση της μιας βραδιάς είτε είναι μια απιστία η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Την έρευνα έκανε η ιστοσελίδα γνωριμιών ashleymadison.com η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που είναι παντρεμένα ή βρίσκονται σε σχέση. Βάσει των εγγεγραμμένων ανθρώπων – ανδρών και γυναικών – που αναζητούν κάτι διαφορετικό τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Η πόλη της Ελλάδας που έρχεται πρώτη σε απιστία στα ζευγάρια είναι η Αθήνα. Μάλιστα το 12.75 των χρηστών του ιστότοπου γνωριμιών, είναι εγγεγραμμένοι από εκεί.

Οι «πρωτιές»

Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 8,7% και στη συνέχεια η Λάρισα με 5,1%. Οι υπόλοιπες πόλεις είναι οι εξής: Ηράκλειο με 4,8%, Ιωάννινα με 4,1%, Πάτρα με 3,3%, Ρόδος με 1,9%, Χαλκίδα από κοντά με 1,7%, Χανιά 1,3% και Βόλος με 1,1%.

…και οι τελευταίοι

Η πόλη με το χαμηλότερο ποσοστό απιστίας ανάμεσα στα ζευγάρια – παντρεμένα ή σε σχέση –  είναι η Καλαμάτα με μόλις 1%.

Πάντως πρέπει να πούμε ότι πρόκειται απλά για μια διαδικτυακή έρευνα με όποια βαρύτητα έχει αυτό ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος που ιδρύθηκε το 2002 και έχει σύνθημα του, το: «Life is short. Have affair», πιστεύεται ότι λέει ψέματα για το μέγεθος της βάσης χρηστών του δημιουργώντας ψεύτικους λογαριασμούς ή μη εμποδίζοντας άλλους να δημιουργήσουν ψεύτικους λογαριασμούς.