Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας με την κατάθεση της τρίτης μάρτυρος η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η τρίτη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Π. Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού της φέρεται να έχει καταθέσει στις δικαστικές αρχές ότι μετά από επαγγελματικό ραντεβού της με τον ηθοποιό, εκείνος την οδήγησε με το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Παλαιού Ψυχικού και αφού κλείδωσε τις πόρτες του οχήματος του, της επιτέθηκε και προσπάθησε να την αναγκάσει να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της.

Η καταγγέλλουσα έχει καταθέσει ότι βρέθηκε σε απόγνωση, ότι φώναζε και ότι γλύτωσε από την επίθεση όταν ο κατηγορούμενος άνοιξε τις πόρτες του οχήματός του αφήνοντας την να φύγει, αφού πρώτα την απείλησε ότι θα την καταστρέψει. Μάλιστα, η παθούσα κατέθεσε πως ήταν τέτοιο το σοκ που υπέστη ώστε εγκατέλειψε το επάγγελμα του ηθοποιού.

Νωρίτερα, σήμερα στο δικαστήριο ολοκληρώθηκε η εξέταση της δεύτερης γυναίκας που είχε καταγγείλει τον κατηγορούμενο για απόπειρα βιασμού της μέσα σε καμαρίνι θεάτρου. Η μάρτυρας εξετάστηκε από τη συνήγορο υπεράσπισης του Π. Φιλιππίδη, Κ. Πακιρτζίδου, η οποία τη εξέτασε διεξοδικά υποβάλλοντας της πολλές ερωτήσεις.

Η εξέταση της μάρτυρος ολοκληρώθηκε σε κλίμα έντασης, με τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής να ζητούν από την έδρα να προστατέψει τη μάρτυρα.