Στο τέλος της έφτασε η δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, με τους ενόρκους να συνεδριάζουν για την τελική απόφαση, μετά από έξι εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας.

Να σημειωθεί πως αν οι ένορκοι δεν καταλήξουν την Παρασκευή σε ομόφωνη απόφαση, θα επιστρέψουν την Τρίτη στο δικαστήριο για να συνεχίσουν τις… διαβουλεύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντεπ είχε μηνύσει την πρώην σύζυγό του, ζητώντας αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων, επειδή υπονόησε ότι την κακοποίησε μιλώντας στην Washington Post το 2018.

Αν και δεν τον είχε κατονομάσει, ο διεθνούς φήμης ηθοποιός υποστήριξε με την αγωγή του ότι οι ισχυρισμοί της Άμπερ Χερντ επηρέασαν την ικανότητά του να εργάζεται. Όσο για την Χερντ, πέρασε στην αντεπίθεση, διεκδικώντας με ανταγωγή αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων.

Στην τελική αγόρευση της πλευράς του Τζόνι Ντεπ, οι δικηγόροι του ζήτησαν από τους ενόρκους να «του δώσουν πίσω τη ζωή του», αφού «καταστράφηκε» από τους ισχυρισμούς της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία.

Υποστήριξαν, μάλιστα, ότι η Χερντ θα προτιμούσε να είναι σε διαμάχη παρά να αφήσει τον ηθοποιό να φύγει, ενώ χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς της ως πράξη βαθιάς σκληρότητας προς τους πραγματικούς επιζώντες ενδοοικογενειακής βίας και είπαν ότι έδωσε την παράσταση της ζωής της στο εδώλιο.

Ο δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, από την πλευρά του, δήλωσε ότι μια απόφαση υπέρ του Ντεπ θα καθιστούσε τους ενόρκους «συνένοχους» στην κακοποίησή της και στην «εκστρατεία παγκόσμιας ταπείνωσης» της, ενώ κατηγόρησε τον ηθοποιό ότι γελούσε και έκανε δηκτικά σχόλια κατά τη διάρκεια της αγόρευσης, προσθέτοντας ότι επιδίδεται σε ενοχοποίηση θυμάτων «στην πιο αηδιαστική της μορφή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από