Ομόφωνα ένοχοι κρίθηκαν πριν από λίγο από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο.
Διαβάστε επίσης: Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: Ισόβια και δεκαπέντε χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό και τη δολοφονία της
Η πρόεδρος τους δικαστηρίου ανακοίνωσε την ετυμηγορία κηρύσσοντας ενόχους τους κατηγορουμένους για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για ομαδικό βιασμό.
Διαβάστε επίσης: Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: Ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά στους δολοφόνους πρότεινε η εισαγγελέας
Μπράβο ακούστηκε από το ακροατήριο. Αυτή την ώρα οι δικηγόροι υπεράσπισης αγορεύουν για την αναγνώριση των ελαφρυντικών.
Στο άκουσμα της απόφασης ο πατέρας της φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, ξέσπασε σε κλάματα συγκινημένος, ενώ η μητέρα της Κούλα Αρμουτίδου δεν βρέθηκε εντός της δικαστικής αίθουσας.
Στο δικαστήριο βρέθηκαν η Μάγδα Φύσσα, ο βουλευτής Σύριζα, Ν. Βούτσης και ο βουλευτής του Μερα25 Κρίτων Αρσένης ως ένδειξη σύμπαράστασης στους γονείς της φοιτήτριας.
- Κακοκαιρία Byron: 112 σε Φθιώτιδα, Τρίκαλα και Καρδίτσα – «Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις»
- «Χριστούγεννα και Πάσχα εδώ θα είμαστε»: Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις – Πού αναμένονται νέα μπλόκα
- Σε αναζήτηση νέας ημερομηνίας το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ο κανονισμός που δεσμεύει τις δύο ομάδες







