Ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε τους διαγωνιζόμενους από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα λίγο πριν από το τελευταίο chair challenge του «X Factor», που προβάλλεται σήμερα, Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 22:00 στο MEGA.

Ο Χρήστος Μάστορας καλείται σήμερα να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση και να ξεχωρίσει τους διαγωνιζόμενους από την ομάδα του που διαθέτουν τον παράγοντα Χ ώστε να προχωρήσει μαζί τους στα live του «X Factor».

Με την κάμερα του «MEGA Καλημέρα», ο Θανάσης Πάτρας παρακολούθησε την προετοιμασία των διαγωνιζόμενων, μίλησε μαζί τους για τα συναισθήματα και την αγωνία τους, αλλά και τους άκουσε σε a cappella εκτελέσεις τραγουδιών.

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μια θέση στα live δήλωσε ο Αλέξανδρος Ραζής, ενώ ο Κωνσταντίνος Ντάσιος ανέφερε ότι άκουσε τις συμβουλές των κριτών, διόρθωσε κάποια θέματα, αλλά δεν θα αλλάξει το στιλ του. Η Αριστέα Αλεξανδράκη είπε ότι στο chair challenge στοχεύει να μαγέψει με το συναίσθημα και την παρουσία της. Η Κατερίνα Λαζαρίδου ευχήθηκε να πάρει την τρίτη καρέκλα γιατί ο αγαπημένος αριθμός της είναι το 3, ενώ ο Borek δήλωσε ότι έχει ψυχολογία νικητή αλλά και ηττημένου: «Αν χάσω, θα έχω κερδίσει μια εμπειρία», εξήγησε.

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε επίσης με τους δύο παρουσιαστές του backstage. Η Κατερίνα Λιόλιου ανέφερε ότι το επίπεδο των διαγωνιζόμενων της ομάδας του Χρήστου Μάστορα είναι πολύ υψηλό και ότι δεν μπορεί να διακρίνει ξεκάθαρα ποιοι είναι οι τέσσερις που θα παραμείνουν: «Η φάση του chair challenge είναι σκληρή, ανταγωνιστική και ανεβάζει τους παλμούς και την αγωνία», συμπλήρωσε. Ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε για τον δικό του ρόλο: «Θέλω να καταφέρω να κάνω τα παιδιά να νιώσουν ότι δεν είναι το τέλος του κόσμου αν δεν πάρουν μια καρέκλα. Πρέπει να καταλάβουν ότι το ταξίδι της μουσικής συνεχίζεται και μάλιστα ήδη έχουν ανοίξει πάρα πολλές πόρτες».