Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφθασε.  Το Final 4 του Βελιγραδίου περνά… μέσα από τη Salle Gaston Médecin. Game 3 στα πλέι-οφ της EuroLeague, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μονακό (22:00,  NovasportsPrime).

Το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς, μετά και το διπλό στο ΣΕΦ τη Μεγάλη Παρασκευή, έφερε τη σειρά στα ίσα (1-1). Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν καλά το πόσο κρίσιμη είναι η αποψινή μάχη στο Πριγκιπάτο, με τον Ολυμπιακό να καλείται να… απαντήσει στο break των Μονεγάσκων.

Στην αναμέτρηση της Salle Gaston Médecin οι Ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν ένα καλύτερο επιθετικό αλλά και αμυντικό πρόσωπο, ώστε να ξαναπάρουν στα χέρια τους το προβάδισμα για το Final 4 του Βελιγραδίου.

Παράλληλα, καλούνται να περιορίσουν και τα επιθετικά… όπλα τύπου Μάικ Τζέιμς για τους Μονεγάσκους.

«Τα κάναμε όλα ανάποδα, γι’ αυτό και τρέχουμε τώρα να κερδίσουμε ξανά το πλεονέκτημα. Πρέπει να παίξουμε με το στυλ μας, με τον δικό μας τρόπο, πράγμα που δεν κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι, και τότε θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε» τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τη μάχη στο Πριγκιπάτο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας… πονοκεφαλιάζει με την κατάσταση του Χασάν Μάρτιν. Ο έμπειρος σέντερ ταξίδεψε με την αποστολή, που έφθασε χθες το απόγευμα με πτήση τσάρτερ, όμως δεν έχει προπονηθεί και θεωρείται σχεδόν απίθανη η συμμετοχή του στο ματς. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον έλληνα τεχνικό, στον αποψινό… τελικό της Salle Gaston Médecin.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άλφα Ντιαλό παραμένει αμφίβολος, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Ολυμπιακός καλείται να περάσει από μια δύσκολη έδρα (έξι σερί νίκες μετρά η Μονακό), προκειμένου να επανακτήσει το πλεονέκτημα στη σειρά.

Η πρώτη… ζαριά για το Final 4 παίζεται απόψε στο Πριγκιπάτο για τους Ερυθρόλευκους του Γιώργου Μπαρτζώκα.