Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των εκτελεστών του Γιάννη Σκαφτούρου, οι οποίοι το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα τον δολοφόνησαν μέσα στο σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών, συνεχώς έρχονται νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για τον τρόπο δράσης των -τουλάχιστον- τεσσάρων εκτελεστών, οι οποίοι χωρίς να υπολογίσουν τίποτα και μπροστά σε συγγενείς και φίλους του τον γάζωσαν με 13 σφαίρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, τρεις από τις σφαίρες των εκτελεστών βρήκαν τον «θείο Τζο» στο κεφάλι, ενώ είχε ακόμα δέκα τραύματα σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες ήθελαν να είναι σίγουροι όταν θα φεύγουν από το χωριό της Βοιωτίας πως ο 55χρονος επιχειρηματίας θα είναι σίγουρα νεκρός.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες του Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση, οι δράστες πιθανόν να έφυγαν με κατεύθυνση προς Μέγαρα ή το Θριάσιο.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση, εκτιμούν ότι θα καταφέρουν να βρουν τα στοιχεία που χρειάζονται για τη διαδρομή που ακολούθησαν, τους συνεργούς που τους βοήθησαν όταν χάλασε η κλεμμένη μηχανή και το όχημα που πήραν με τη βία.