Νέα στοιχεία για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο περνούν οι μέρες και προχωρούν οι έρευνες των αρχών.

Εκτός από τους ανταγωνιστές της κεταμίνης, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε και τα φάρμακα «συνεργούς» του δηλητηρίου. Ένα από αυτά είναι η μιδοζαλάμη που λάμβανε το παιδί στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για ουσία που αναζήτησε η κατηγορουμένη  στο διαδίκτυο ξαφνικά δύο ημέρες πριν εισαχθεί το παιδί στο νοσοκομείο.

Το εν λόγω ενδονοσοκομειακό φάρμακο αναζήτησε ξαφνικά η κατηγορουμένη στις 17 Ιανουαρίου, όπως προκύπτει από την άρση του απορρήτου της, σύμφωνα με το Star.

Οι αντιρρήσεις της Πισπιρίγκου όταν άλλαζαν φάρμακα στη Τζωρτζίνα

Η κατηγορουμένη, όπως φαίνεται από τις αναζητήσεις της, ήξερε με λεπτομέρειες τα φάρμακα που χορηγούνταν στο παιδί ακόμα και τα… μελλοντικά, όπως η μιδαζολάμη που φάνηκε ως ενδονοσοκειακό φάρμακο στην τοξικολογική της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των γιατρών και των νοσηλευτών κάθε φορά που άλλαζε ένα φάρμακο είχε αντιρρήσεις και ας μην ήταν γιατρός η ίδια.

«Ανέβασα την Τζωρτζίνα στον θάλαμο και ενημέρωσα τη μαμά για την αλλαγή του φαρμάκου που συστήνουν οι καρδιολόγοι. Αυτή εξέφρασε αντιρρήσεις  και μου είπε ότι ο κ.Ηλιάδης στη ΜΕΘ Πατρών είναι αυτός που ρυθμίζει τα καρδιολογικά  της Τζωρτζίνας» κατέθεσε μία παιδίατρος από το Αγλαΐα Κυριακού.

Πώς λειτούργησε η κεταμίνη στη Τζωρτζίνα σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα

Η τοξικολογική έκθεση για την Τζωρτζίνα δείχνει ακριβώς πώς λειτούργησε η κεταμίνη σε σχέση με την μιδαζολάμη αλλά και τα άλλα φάρμακα που λάμβανε εξαιτίας της εγκεφαλοπάθειας.

Η έκθεση μιλά για τους επιβαρυντικούς παράγοντες που συνυπήρχαν στο θανών κορίτσι δηλαδή την χρόνια υποξαιμική εγκεφαλοπάθεια και τα συνυπάρχοντα στο αίμα ενδονοσοκομειακά χορηγηθέντα φάρμακα.

Η κατηγορουμένη επιμένει ότι δεν έδωσε εκείνη την κεταμίνη στο παιδί. Οι αρχές όμως πιστεύουν ότι είχε μελετήσει ακόμα τα φάρμακα που δίνονταν στο νοσοκομεία σε συνδυασμό με το δηλητήριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από