Παρέμβαση από τις φυλακές έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να στείλει ακόμη ένα μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως επανέλαβε: «Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου».

«Να έρθει σε ένα επισκεπτήριο»

Σε ότι αφορά στον Μάνο Δασκαλάκη και τα όσα είπε στην Αγγελική Νικολούλη του έστειλε κι’ άλλο…  κάλεσμα: «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας» είπε, όπως μετέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και ειδικότερα ο δημοσιογράφος που είχε μαζί της τηλεφωνική επικοινωνία.

  • Διαβάστε επίσης: Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα» λέει η μητέρα της Ρούλας

Σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που είχε η ίδια την παραδέχτηκε λέγοντας ότι: «ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο». Μάλιστα όπως είπε η ίδια έχει μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της που της λέει να βρει έναν καλό άνθρωπο.

Δείτε τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου:

Τι είχε πει ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη

Η σημερινή παρέμβαση της Ρούλας μέσα από τις φυλακές έρχεται μετά από τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη:

«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» είχε πει χαρακτηριστικά.