Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη δράση και οι Μιλγουόκι Μπακς ισοπέδωσαν τους Σικάγο Μπουλς. Οι πρωταθλητές του NBA δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Ντόνοβαν, επικρατώντας εύκολα με 126-98.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ κατέγραψε άλλη μια επιβλητική εμφάνιση την εφετινή σεζόν, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση του Fiserv Forum με double double.
Κόντρα στο Σικάγο, ο Γιάννης μέτρησε 25 πόντους (1/2 τριπ., 8/10 διπ., 6/9 βολές), 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ σε 29:44, οδηγώντας την ομάδα του στο ροζ φύλλο της αναμέτρησης.
Τα… καλύτερα του Γιάννη κόντρα στους Μπουλς:
- Κίεβο: Σχεδόν 2.000 πολυκατοικίες παραμένουν χωρίς θέρμανση μετά από ρωσικό πλήγμα – Τι ανέφερε ο Ζελένσκι
- Προσοχή στη λεωφόρο Κηφισού: Διακοπές κυκλοφορίας σε δύο ρεύματα για τέσσερις νύχτες
- Ο θρίαμβος της αβεβαιότητας ωθεί σε επίπεδα ρεκόρ τον χρυσό – Eκ νέου υπό πίεση τα αμερικανικά στοιχεία ενεργητικού







