H Λίνα Αλατζίδου, που έκανε τον Στέλιο Ρόκκο να δακρύσει με την ερμηνεία της στο «X Factor», μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την εμπειρία της στο μουσικό talent show του MEGA.

Η 24χρονη από τα Γιαννιτσά, ερμήνευσε το τραγούδι «Βοσπορίτισσα» και πήρε τέσσερα «ναι», με τον Στέλιο Ρόκκο να δηλώνει: «Μου έσκισες την ψυχή. «Είναι πολύ σπουδαίο αυτό που έκανες για την ηλικία σου», προσθέτοντας ότι όσο άκουγε την ερμηνεία της «ταξίδευε» σε βουνά και ποτάμια.

Η Λίνα Αλατζίδου είπε για τα σχόλια των κριτών: «Ήταν συγκινητικά και υπέροχα. Εκείνη την στιγμή ήμουν μπλοκαρισμένη και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι συνέβαινε. Όταν βγαίνω στην σκηνή και εκτίθεμαι είμαι πολύ αγχωμένη, πόσο μάλλον όταν βγαίνω για να κριθώ».

Η ίδια, σημείωσε ότι μέσα από την πορεία της στο «X Factor» θα ήθελε να δοκιμαστεί και σε άλλα είδη μουσικής, ενώ πρόσθεσε ότι με τη σωστή καθοδήγηση όλα μπορούν να γίνουν.

Η 24χρονη αποκάλυψε πως ο παππούς της είχε σχέση με τη μουσική:«Μοιραία βρέθηκα σε αυτό το ρεπερτόριο. Όταν άρχισα να ρωτάω την οικογένειά μου τι συνέβη στο παρελθόν, μου είπαν ότι οι παππούδες μου ήταν πρόσφυγες και ότι ο παππούς μου είχε σχέση με τη μουσική».

«X FACTOR»

Παρασκευή 25 Μαρτίου, στις 22:10

Και κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στο MEGA