Tο επιτυχημένο ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan LEAF, μπήκε για ένα σύντομο και ουσιαστικό λίφτινγκ και πλέον ενισχύει την εμπορική του ταυτότητα με ένα νέο λουκ, που το κάνει ακόμη πιο δυναμικό, με ακόμη πιο πολλά εφόδια στον τομέα της τεχνολογίας.  Ειδικότερα, το φρεσκαρισμένο Nissan LEAF έχει μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στο εμπρός τμήμα, όπως ότι η γρίλια του, που είναι σε μαύρο χρώμα, φέρει επανασχεδιασμένα φώτα, ενώ, αλλαγές υπάρχουν και στον προφυλακτήρα, που έχει πιο σπορ γραμμές. Επίσης, νέα σχεδίαση φέρουν και οι ζάντες 16 και 17 ιντσών.

Το νέο LEAF ήταν ήδη ενισχυμένο με συστήματα υποβοήθησης,  ενώ, πλέον τα συστήματα ασφαλείας φέρουν ακόμη περισσότερα στοιχεία. Στο επίκεντρο το σύστημα ProPILOT, η οποία μεταξύ άλλων μπορεί να διατηρήσει αυτόματα σταθερή την απόσταση από το προπορευμένο αυτοκίνητο και να ενεργεί όταν απατείται να επιβραδύνει, ντα αυξήσει την ταχύτητα ή και να το ακινητοποιήσει παντελώς.  Στο εσωτερικό του ο οδηγός έχει μια πλούσια γκάμα σε συστήματα συνδεσιμότητας, τα οποία χειρίζεται από τη μεγάλη οθόνη αφής.

Ειδικότερα, το σύστημα πολυμέσων NissanConnect προσφέρει πολλαπλά συστήματα συνδεσιμότητας Android Auto και Apple CarPlay, ενώ, το NissanConnect, μέσω της οποίας ο ιδιοκτήτης μπορεί να χειριστεί απομακρυσμένα λειτουργίες του αυτοκινήτου, μεταξύ αυτών και τον κλιματισμό.