Πολύ μεγάλη απώλεια για τον Άρη ενόψει της κυριακάτικης (13/3) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ, είναι ο τραυματισμός του Μανσίνι.

Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός, που βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής (20/3) με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το πρόβλημα για τον Χερμάν Μπούργος είναι ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Ματέο Γκαρσία, που ταξίδεψε στην Αργεντινή για να παρευρεθεί στην κηδεία του πατέρα του.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Η προφανής επιλογή στην αριστερή είναι ο Γκάμα, που φυσικά είναι πολύ ποιοτικός σε ό,τι αφορά την επίθεση, όμως δεν έχει τα «τρεξίματα» των Μανσίνι και Γκαρσία, καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Με τις απουσίες των Γκαρσία και Μανσίνι δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Πάλμα και Χαΐροβιτς στην αποστολή.