Πολύ άσχημο είναι το κλίμα ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα τις τελευταίες μέρες.

Το πρώην ζευγάρι φαίνεται ότι δεν έχει λύσει όλες τις διαφωνίες του και το τεταμένο κλίμα που υπάρχει καμία φορά στον αέρα της εκπομπής μεταφέρεται με τρομερή ένταση και στα καμαρίνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του iciao.gr πολύ συχνά ακούγονται τσακωμοί και φωνές την ώρα που οι τηλεθεατές παρακολουθούν διαφημίσεις και πριν την έναρξη της εκπομπής.

Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε και πριν λίγες μέρες όταν οι δύο παρουσιαστές ήταν απόμακροι και ψυχροί κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Πληροφορίες του iciao.gr αναφέρουν τον καβγά που είχαν οι δύο πρώην σύζυγοι λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή τους την προηγούμενη Τρίτη και κάνουν λόγο για πάρα πολύ έντονες φωνές.

Άλλωστε αυτό αποτυπώθηκε και στον τηλεοπτικό αέρα αφού η Φαίη Σκορδά για την πρώτη μία ώρα δεν άρθρωσε ούτε μισή λέξη απλά περιορίστηκε στο να κοιτάει την κάμερα κάθε φορά που η εκπομπή πήγαινε σε διαφημίσεις.

Η παρουσιάστρια δείχνει σχεδόν σε καθημερινή βάση την ενόχληση της για την παρουσία του πρώην συζύγου της στην εκπομπή ο οποίος πλέον μονοπωλεί τον τηλεοπτικό αέρα λόγω του πλούσιου κοινωνικού και αστυνομικού ρεπορτάζ.