Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι φωτογραφίες του Αλί (ένα από τα φερόμενα θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη), τις οποίες έδειξε μέσα στο δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας κάνοντας λόγο για το σώμα του, τα ταξίδια και την καθημερινότητά του σε διάφορες χώρες, υπερασπιζόμενος τον σκηνοθέτη και πελάτη του.

Ο Αλέξης Κούγιας εξέταζε για πολλές ώρες τον Αλί, προσπαθώντας να αποδoμήσει την εικόνα του στο δικαστήριο και δείχνοντας φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα προσωπικά του προφίλ στα social media.

«Δεν πρόκειται να ξεπλύνουν τα εγκλήματά του και εκατό ψευδομηνύσεις να κάνει»

«Δέχτηκα μία απαράδεκτη επίθεση από την πλευρά του κατηγορούμενου βιαστή μου με ψευδή και βρώμικα υπονοούμενα γύρω από την ιδιωτική μου ζωή, η οποία είναι διαφανής και ανεπίληπτη. Χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες από το δημόσιο προφίλ μου στο Instagram οι οποίες με απεικονίζουν σε δημόσιες στιγμές μου. Αυτές συνοδεύτηκαν από απαράδεκτα και συκοφαντικά υπονοούμενα για την ιδιωτική μου ζωή. Εκατό ψευδομηνύσεις να κάνει εναντίον μου ο κατηγορούμενος δεν πρόκειται ούτε να με τρομοκρατήσουν, ούτε τα εγκλήματά του να ξεπλύνουν» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Αλί.

Μάλιστα στην εκπομπή «Το πρωϊνό» παρουσιάστηκαν με τη συναίνεση του Αλί και οι σχετικές φωτογραφίες:

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του Αλί.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη θα συνεχιστεί στις 18 Μαρτίου.