Πυρά δέχτηκε το συνεργείο του MEGA κατά τη διάρκεια της διαδρομής από τη Μαριούπολη προς τη Ζαπορίζια με τελικό προορισμό τα σύνορα Ουκρανίας – Μολδαβίας.
Σε μια εφιαλτική διαδρομή όπου υπήρχαν πάνω από 20 αυτοκίνητα με 82 άτομα – Έλληνες πολίτες, δημοσιογράφους και προσωπικό του ελληνικού προξενείου στη Μαριούπολη- αυτό στο οποίο επέβαινε το συνεργείο του MEGA δέχτηκε πυρά, χωρίς ωστόσο να προκύψει ευτυχώς κάποιος τραυματισμός και τα μέλη της αποστολής να φτάσουν σώοι στη Ζαπορίζια, όπου και θα διανυκτερεύσουν.
Όπως περιέγραψε ο ανταποκριτής του in και του MEGA, Γιάννης Χαραμίδης, «οι ριπές που δεχτήκαμε ήταν σε δρόμο έξω από τη Μαριούπολη και ήταν προειδοποιητικού χαρακτήρα».
«Ένα θραύσμα από τις συγκεκριμένες σφαίρες χτύπησε τη ρόδα του αυτοκινήτου μας, με αποτέλεσμα να σταματήσουμε το κομβόι και να αλλάξουμε το λάστιχο» πρόσθεσε, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές.
«Απομακρυνθήκαμε τάχιστα από την περιοχή…».
Το χρονικό της εφιαλτικής διαδρομής
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν το κομβόι αναχώρησε από τη Μαριούπολη υπό το φόβο γενικευμένης σύρραξης στην Ουκρανία και σφοδρών βομβαρδισμών από τις ρωσικές δυνάμεις.
- Το Ιράν συμφώνησε «να μην κλείσει ποτέ ξανά τα Στενά του Ορμούζ», ανέφερε ο Τραμπ
- Χάκερς παραβίασαν σε 2 λεπτά εφαρμογή επαλήθευσης ηλικίας της ΕΕ – Διευκρινίσεις από το Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης για kidswallet
- Δολοφονική επίθεση σε βάρος του καταγγέλλει 33χρονος Μεσσαρά: «Με σακάτεψε λίγο πριν τον γάμο μου






