Η Super League έχει δράση σήμερα με τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις που είναι κομβικής σημασίας τόσο για την είσοδο στα πλέι-οφ όσο και για την παραμονή στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ατρόμητο, στο πρώτο ματς όπου θα καθίσει στην άκρη του πάγκου των Κίτρινων ο Χέρμαν Μπούργος, ενώ έχει και ντέρμπι ανάμεσα σε Ιωνικό και Απόλλωνα Σμύρνης στη Νίκαια, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την παραμονή, αλλά και Λαμία-Αστέρας Τρίπολης, με τις δυο ομάδες να «καίγονται» για βαθμούς, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Η αρχή γίνεται στο «Αθανάσιος Διάκος» στις 17:30, όπου η Λαμία υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Φθιώτιδας μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες και δεν αισθάνεται άνετα, με τους Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης να «ψαλιδίζουν» τη διαφορά. Ο Αστέρας από την άλλη θέλει μόνο νίκη για να πατήσει πιο γερά στην πρώτη εξάδα, καθώς έρχεται από δυο σερί ήττες, που τον άφησαν αρκετά πίσω.

Στη Νίκαια, στις 19:30, Ιωνικός και Απόλλων Σμύρνης διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε ένα ματς «εξάποντο» στην ουρά. Ο Ιωνικός, μετά το σπουδαίο διπλό επί του Αστέρα Τρίπολης, μάζεψε ένα βαθμό στο ματς με τον ΟΦΗ και η νίκη θα του δώσει ακόμα μια τεράστια ώθηση για την παραμονή.

Από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε ζωντανός μετά το διπλό στη Λαμία, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, και σε περίπτωση που πάρει νέο εκτός έδρας τρίποντο θα έχει πραγματοποιήσει ένα τρομερό come back στην κούρσα για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το πιο σημαντικό ματς όμως διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, στο ντεμπούτο του Μπούργος στον πάγκο του Άρη, όπου οι Κίτρινοι και ο Ατρόμητος ψάχνουν βαθμούς, οι μεν για τα πλέι-οφ και οι δε για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

Το πρόγραμμα των εξ αναβολής παιχνιδιών:

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (17:30) CosmoteSport 3

Άρης – Ατρόμητος (18:00) NovaSports Prime

Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης (19:30) CosmoteSport 2

Η βαθμολογία της Super League:

Η επόμενη αγωνιστική (25η)

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Αστέρας Τρίπολης – Άρης (17:15)

Παναιτωλικός – Βόλος (19:30)

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

ΠΑΟΚ – Ιωνικός (17:15)

Ολυμπιακός – ΟΦΗ (19:30)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (19:30)

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος (19:30)

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (19:30)