Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήραν το βράδυ του Σαββάτου οι δύο υπεύθυνες, η ιδιοκτήτρια και συνιδιοκτήτρια της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Χανιά, οι οποίες προφυλακίστηκαν πριν από μία εβδομάδα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Η αστυνομική κλούβα που μετέφερε τις δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, μπήκε στο καράβι της γραμμής Σούδα – Πειραιάς λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου, συνοδεία περιπολικού της ΕΛΑΣ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ΕΡΤ Χανίων.
Στις εξελίξεις για το γηροκομείο αναφέρθηκε χθες βράδυ στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Χανίων.
Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης είπε χαρακτηριστικά “Θέλω να τονίσω με κάθε ένταση ότι αυτές οι κατηγορίες που έχει απαγγείλει ο Εισαγγελέας αφορούν τους δράστες και δεν έχουν καμία σχέση με τον τρόπο με τον οποίο η Χανιώτικη κοινωνία αντιμετωπίζει τα άτομα τρίτης ηλικίας. Πραγματικά μιλάμε για μια φρικιαστική κατάσταση και εντελώς απαράδεκτη για κάθε άνθρωπο και κάθε κοινωνία”.
Στο θέμα αναφέρθηκαν και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
- Σοβαρές καταγγελίες Καστανίδη: Απειλούσαν μέχρι και οργανώσεις για να μην με προσκαλούν ως ομιλητή
- Νέος Κόσμος – Παγκράτι: Άφαντοι οι δράστες των δυο επιθέσεων – Νοσηλεύονται 14χρονος και 15χρονος
- Επιχείρηση Ελευθερία: Οι αγορές δεν «αγοράζουν» το σχέδιο Τραμπ – Πώς εξελίχθηκε η πρώτη μέρα αποστολής των ΗΠΑ






