Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε και ο κ. Τηλέμαχος Κωστόπουλος, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους συμπολίτες μας που έζησαν το πολύωρο μαρτύριο στον αυτοκινητόδρομο.

Ο ίδιος μπήκε στην Αττική Οδό στις 12.10 και βγήκε στις 10.10 την επόμενη μέρα.

«Μπήκα στην Αττική Οδό στις 12.10, μας άνοιξαν τις μπάρες, ρωτήσαμε αν μπορούμε να περάσουμε και μας είπαν “βεβαίως απλά θα καθυστερήσετε λίγο”. Οχτώ το πρωί που την είχα περάσει ήδη χιόνιζε, και δεν υπήρχαν μηχανήματα. Τελικά εγκλωβιστήκαμε στις 12.15 στην Αττική Οδό. Μας είπαν ότι είχε διπλώσει μια νταλίκα. Καμία άλλη ενημέρωση. Στην αρχή είπαμε ότι σίγουρα σε λίγη ώρα θα ξεκινήσουμε. Η ώρα περνούσε, δεν ερχόταν κανείς. Κατά τις 4-5 το απόγευμα πέρασε ένας άνθρωπος της Αττικής Οδού και μας είπε να πάρουμε τηλέφωνο την εταιρεία. Έχω και πρόβλημα με την καρδιά μου. Δε φάγαμε κάτι, νερό είχαμε ένα μπουκάλι», περιέγραψε ο κ. Κωστόπουλος.

«Απεριόριστο» το ποσό που μπορούν αν διεκδικήσουν οι πολίτες

«Ένας καθηγητής Φυσικής σε Λύκειο, είχε ανάγκη να πάει τουαλέτα, το έκανε εκεί, και στη συνέχεια άρχισε να πλένεται με το χιόνι. Θέλω να συμβουλεύσω τον κύριο, και στον πιο απλό δικηγόρο να πάει, εσείς θα αποτιμήσετε το πόσο σας κόστισε αυτή η ιστορία, το ποσό είναι απεριόριστο. Αυτά που περιγράψατε θα τα αξιολογήσει ένας δικαστής», τόνισε ο κ. Κούγιας.

«Με έχει εκπλήξει η απουσία του κ. Πατούλη. Τον έβλεπα να φωτογραφίζεται δίπλα σε καινούργια μηχανήματα, πριν από το δράμα, και έκτοτε δεν τον ξαναείδα πουθενά», σημείωσε ο ίδιος κλείνοντας.