Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα σχετικά με την καταγγελία της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τον βιασμό της, αναμένονται να δώσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που πρόκειται να παραδοθούν σήμερα Παρασκευή στην ανακρίτρια.

Τα αποτελέσματα, που θα κρίνουν την περαιτέρω εξέλιξη της δικαστικής έρευνας, αναμένεται να παραδοθούν έως αργά το απόγευμα στην ανακρίτρια, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο.

Εντός του ίδιου φακέλου θα βρίσκεται και η έκθεση με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκου Ράικου, ο οποίος ορίστηκε πραγματογνώμονας για την υπόθεση.

Απαντήσεις σε δύο ερωτήματα

Αξιολογώντας τις αναλύσεις των δειγμάτων ούρων της 24ωρης -τόσο αυτές που διενεργήθηκαν στο εργαστήριο του ΑΠΘ όσο κι εκείνες που εστάλησαν στην Ελβετία- ο καθηγητής στην έκθεσή του θα δώσει απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ζητήματα: αφενός για τυχόν ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών (είτε κλασικές, είτε συνθετικές και παραισθησιογόνα) και αφετέρου για τους δείκτες αλκοόλης.

  • Διαβάστε επίσης: Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, πότε αναμένονται αυτά από την Ελβετία

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, η ανακρίτρια συνεχίζει να λαμβάνει μαρτυρικές καταθέσεις και στο πλαίσιο αυτό εξέτασε τις προηγούμενες μέρες τον άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι, όπως επίσης κι ένα ακόμη άτομο που συμμετείχε σ’ αυτό.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η παράλληλη (εισαγγελική) έρευνα για τυχόν δράση κυκλωμάτων μαστροπείας και το τελευταίο 24ωρο είδε το φως της δημοσιότητες μία ακόμη καταγγελία, παρόμοια με αυτή που προσκόμισε στη Δικαιοσύνη ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, επικαλούμενος τα στοιχεία γυναίκας – καταγγέλλουσας.