Εντολή για έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σχετικά με τη διαρροή την έγγραφων καταθέσεων σχετικά με τον βιασμό της 24χρονης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, δημοσιεύτηκαν στον Τύπο όλες οι καταθέσεις που έδωσαν οι εμπλεκόμενοι στην αστυνομία.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Σε ΜΜΕ, κυρίως σε ιστοσελίδες, δημοσιεύτηκαν αυτούσιες οι καταθέσεις, με φωτογραφίες των σχετικών εγγράφων, που ελήφθησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κατάθεση της 24χρονης στην ανακρίτρια και η απολογία του 27χρονου κατηγορουμένου.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:29

«Διεθνές κύκλωμα ψαρεύει κοριτσάκια»

Νωρίτερα, σε δηλώσεις – βόμβα είχε προχωρήσει ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος έχει κληθεί να ενισχύσει νομικά την πλευρά της 24χρονης Γεωργίας.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Διαλυνάς έκανε λόγο για «διεθνές κύκλωμα», όπως προκύπτει από τη σχετική έρευνα που γίνεται στην Κύπρο. «Υπήρχαν Κύπριοι στο εν λόγω πάρτι και, επίσης, υπήρχαν κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο» ενημέρωσε ο δικηγόρος.

«Δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνούς» σημείωσε και ζήτησε από τις ελληνικές Αρχές να βιαστούν. «Βιαστείτε μην μας ‘καπελώσουν από την Κύπρο και ξευτιλιστούμε».

«Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις» συνέχισε, ενώ επεσήμανε πως πρόκειται για κύκλωμα μαστροπείας και ναρκωτικών. 

Ο εκνευρισμός του για τις τοξικολογικές

Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος, επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης.

«Απαράδεκτο να μην έχουν βγει οι τοξικολογικές μετά από 20 μέρες» είπε και διέψευσε τις πληροφορίες περί αποστολής τους σε εργαστήριο της Ελβετίας.

«Είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να στείλει εξετάσεις στην Ελβετία;» διερωτήθηκε, ενώ σε ερώτηση εάν εννοεί ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την καθυστέρηση, τόνισε πως δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο.