Μία ακόμη εξέλιξη σε ότι αφορά στην υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκης που κατήγγειλε 24χρονη.

Ο εισαγγελέας διέταξε πριν από λίγο άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης.

Ανοίγει… η έρευνα

Στον απόηχο της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκης, καθώς διερευνώνται και στην Κύπρο καταγγελίες που αφορούν κύκλωμα που φαίνεται πως δρα στις δύο χώρες.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε σήμερα η υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Στέφη Δράκου, λέγοντας πως ο Αρχηγός της Αστυνομίας σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα εργάζονται ήδη προς την κατεύθυνση της διερεύνησης των καταγγελιών.

Άλλωστε, έρευνες για πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας με δίχτυα από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ως τη Μύκονο και το Ντουμπάι πραγματοποιούν και οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές.

Ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζήτησε να διερευνηθούν και άλλες καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με τη συμμετοχή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών, ακόμη και πέρα από τα ελληνικά σύνορα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ,επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και συνομίλησε με αστυνομικούς σχετικά με την καταγγελία της 24χρονης, επισημαίνοντας ότι οι νόμοι πρέπει να τηρούνται.

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξε η καταγγελία της 24χρονης για βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η Εισαγγελία εξετάζει ενδεχόμενο κύκλωμα μαστροπείας το οποίο πιθανώς ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα, είναι πολύ οργανωμένο και πλησιάζει σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης, η οποία νωρίτερα παραχώρησε -βρίσκοντας την ψυχική δύναμη- μια συγκλονιστική συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα, έχει στη διάθεσή του άλλες δύο καταγγελίες για βιασμούς.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Ζιώγας, τού έχουν καταγγείλει άλλες δύο γυναίκες βιασμό τους με τον ίδιο τρόπο.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» το 2016 και 2018, αντίστοιχα.

Πάντως, υποστήριξε πως οι φερόμενοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 24χρονης δεν είναι τα ίδια πρόσωπα με τις νέες καταγγελίες.