Τη συγκεκριμένη αναφορά που υπέβαλε ο αστυνομικός καθώς, κάνοντας απλώς τη δουλειά του, επέβαλε πρόστιμο στην ψαροταβέρνα που έτρωγε ο Παύλος Πολάκης, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο βουλευτής Α’ Πειραιώς της Ν.Δ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Στην αναφορά του, ο εν λόγω αστυνομικός ανέφερε για το περιστατικό ότι έλαβε χώρα στις 11 το βράδυ της 14η Ιανουαρίου σε ψαροταβέρνα.

Συγκεκριμένα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε πως ο υπάλληλος που εργαζόταν εκεί δεν φορούσε μάσκα όπως επιβάλει ο νόμος. Μάλιστα, την ώρα της σύνταξης της πράξης επιβολής προστίμου ο Παύλος Πολάκης προσέγγισε το αστυνομικό κλιμάκιο δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά να λάβει τέλος ο έλεγχος και να διαγραφεί το βεβαιωθέν πρόστιμο.

Όπως είπε ο αστυνομικός «άμεσα του εξηγήθηκε ότι κάτι τέτοιο αντικρούεται στο αστυνομικό μας καθήκον και ότι ο έλεγχος θα συνεχιστεί».

Το σχόλιο στο twitter του βουλευτή Χριστόφορου Μπουτσικάκη

Όπως τονίζει ο κ. Μπουτσικάκης στην ανάρτησή του στα social media: «Ο Πολάκης απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας! «Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση κ να δεις που θα σε στείλω». Μετά τις απόψεις του για τη δικαιοσύνη, το alter ego του Α. Τσίπρα ξαναχτυπά εναντίον αστυνομικών οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους!»