Τα όσα είπε η 24χρονη, η οποία καταγγέλλει τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, στις καταθέσεις της φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 24χρονη γυναίκα έχει δώσει τρεις καταθέσεις, οι δύο στην αστυνομία και μια την περασμένη Παρασκευή στην ανακρίτρια.

Τι είπε στις καταθέσεις της

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς η κοπέλα, φεύγοντας από το πάρτι, καταλαβαίνει ότι δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι της. Τότε αποφασίζει να επικοινωνήσει με τον γνωστό της, ο οποίος την είχε καλέσει και στο εν λόγω πάρτι, κι ο οποίος της προτείνει να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο.

Η 24χρονη κλείνει δωμάτιο κι ενώ κατευθύνεται προς αυτό συναντάει τρεις άνδρες από την Αθήνα: Πρόκειται για δύο αδέρφια γόνους γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και ακόμα έναν άνδρα.

Από εκεί και πέρα δεν θυμάται σχεδόν τίποτα, βάσει όσων είπε στις καταθέσεις της.

Το πρωί όταν ξυπνά συνειδητοποιεί ότι είναι σε ένα άλλο δωμάτιο, αφού βλέπει μια βαλίτσα με ανδρικά ρούχα, αλλά και άλλα αντικείμενα που παραπέμπουν σε άνδρα, ενώ είναι γυμνή.

Η κοπέλα καταλαβαίνει ότι κάτι έχει συμβεί και αμέσως απευθύνεται στην αστυνομία, όπου κάνει καταγγελία.

«Συνευρεθήκαμε με τη θέλησή της», λέει ο ένας

Από τους τρεις άνδρες, ο ένας παραδέχεται ότι έχει συνευρέθηκε μαζί της. Ωστόσο ισχυρίζεται ότι έγινε με τη θέλησή της. Ο άνδρας αυτός απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Έρευνα από την εισαγγελία για κύκλωμα μαστροπείας

Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με τη δικαστική έρευνα να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για την εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας που δρούσε στην πόλη.

Συγκεκριμένα, μετά από εντολή του επικεφαλής της εισαγγελίας Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το κύκλωμα αυτό και στόχος των Αρχών είναι να εντοπίσουν τους υπευθύνους που εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία και τις «διοχεύτευσαν» σε διάφορα πάρτι στην πόλη.

Ξεκαθαρίζεται πως η νεαρή που υπέβαλε την καταγγελία για βιασμό της από τρία άτομα, δεν είναι μεταξύ αυτών των γυναικών.

Η καταγγελία της είναι στα χέρια των ανακριτικών Αρχών και η έρευνα συνεχίζεται.