Η αλήθεια είναι πως «είμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα» όπως ήταν και η κλασική ατάκα αγαπημένης ελληνικής ταινίας. Και γιατί να μην είμαστε άλλωστε; Ο Ολυμπιακός είναι στο +11 από την ΑΕΚ και το +13 από τον ΠΑΟΚ μετά από 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα όπου μετράει 13 νίκες και 2 λευκές ισοπαλίες.

Βρίσκεται στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και τον Φεβρουάριο, να είμαστε καλά, θα παίξει την πρόκριση στους «16» με την Αταλάντα. Το 2021 που σε λίγες μέρες την «κάνει» φεύγει με τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και με το επόμενο πρωτάθλημα στα χέρια του.

Φεύγει όμως και με το τελευταίο ματς απόψε στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο απέναντι στον Λεβαδειακό που πριν λίγες μέρες έγινε η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει νικήσει στη τρέχουσα σεζόν τον Ολυμπιακό.

Το 3-2 της Λιβαδειάς βάζει δύσκολα στη ρεβάνς για την ομάδα του Πειραιά. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να φρόντισε από χθες να «χτυπήσει καμπανάκια» για να μην… χτυπήσουν καμπάνες το βράδυ στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προειδοποίησε τους πάντες πως το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι σε μια ομάδα που την σέβεται και την θεωρεί μια καλή ομάδα ικανή για να κάνει την ζημιά αν δεν την προσέξουν οι παίκτες του.

Ο Μαρτίνς που μπορεί ως συνήθως να κράτησε κλειστά τα χαρτιά για το βασικό σχήμα όμως όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα με τον Λεβαδειακό θα έχει αυτή την φορά αρκετούς παίκτες πρώτης γραμμής.

Ο Κρίστινσον θα είναι στο τέρμα, ενώ στο κέντρο της άμυνας είναι εκτός αποστολής και οι δύο που έπαιξαν στη Λιβαδειά, Σεμέδο (που έτσι και αλλιώς μετράει αντίστροφα) και Μάρκοβιτς. Οι Σισέ, Σωκράτης και Μπα είναι διαθέσιμοι με τον τελευταίο σίγουρο για το βασικό σχήμα.

Ανδρούτσος και Καρμπόβνικ έχουν προβάδισμα για την 11αδα ενώ στον άξονα ο Μαντί θα παίξει δίπλα στον Μπουχαλάκη και θα έχει την πρώτη ευκαιρία για να αρχίσει να δίνει «απαντήσεις» στο γήπεδο μετά τα όσα είπε ο Μαρτίνς την προηγούμενη Κυριακή και συνολικά μετά την κακή σεζόν που κάνει έως τώρα.

Μεσοεπιθετικά ο σίγουρος είναι ο Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης και από εκεί και πέρα ο Ροντρίγκες λογικά θα είναι βασικός μετά από καιρό.