Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για να αποχαιρετίσει τον Γιώργο Τράγκα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών δίνοντας μάχη για πολλές ημέρες με τον κοροναϊό.

Φίλοι, συνεργάτες, αλλά και μέλη του κόμματος του παραβρέθηκαν στη κηδεία του δημοσιογράφου.

Μάλιστα, στην εκκλησία έφτασε και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος βρισκόταν κοντά με τον Γιώργο Τράγκα, καθώς ο δημοσιογράφος τον είχε ορίσει ως αναπληρωτή γενικό γραμματέα του κόμματός του.

Στην εκκλησία έφτασε λίγο πριν τις 12:00 και η σύζυγός του, συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς της, η οποία είχε νοσήσει επίσης από κοροναϊό. Το φέρετρο του Γιώργου Τράγκα βρίσκονταν από νωρίς το πρωί μέσα στην εκκλησία. Επίσης, στην εκκλησία από νωρίς το πρωί ηταν και τα παιδιά του Γιώργου Τράγκα αλλά και η πρώην σύζυγός του.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και οι δημοσιογράφος Κώστας Χαρδεβέλλας ο οποίος σε  δηλώσεις του δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του: «Ξεκινήσαμε μαζί τη δημοσιογραφία. Πίσω από το σκληρό προκλητικό πρόσωπο του Τράγκα κρυβόταν μια πολύ τρυφερή και περήφανη ψυχή» δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος προσθέτοντας ότι «Έφυγε άδικα ο Γιώργος».

Στην κηδεία παρευρέθηκαν επίσης, και Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Αντώναρος δήλωσε για τον Γιώργο Τράγκα: «Κυριάρχησε για 40 χρόνια σε ό,τι έκανε. Από τον γραπτό λόγο μέχρι το ραδιόφωνο, κυρίως, αλλά και την τηλεόραση. Οι παρεμβάσεις του ήταν τόσο αποτελεσματικές, για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί έπιανε τον «σφυγμό» των ανθρώπων και της κοινωνίας, μέχρι το τέλος. Αυτό πρέπει να θυμόμαστε και να καταλαβαίνουμε τι είναι η πραγματική δημοσιογραφία».

Η οικογένειά του έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία της αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην «Κιβωτό του Κόσμου» ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού).