Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στον ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

O δημοσιογράφος και επικεφαλής του κόμματος ΚΕΛΑΝ, Γιώργος Τράγκας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών δίνοντας μάχη για πολλές ημέρες με τον κοροναϊό.

Μάλιστα, στην εκκλησία έφτασε και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος βρισκόταν κοντά με τον Γιώργο Τράγκα, καθώς ο δημοσιογράφος τον είχε ορίσει ως αναπληρωτή γενικό γραμματέα του κόμματός του.

Στην εκκλησία έφτασε και η σύζυγός του, η οποία είχε νοσήσει επίσης από κοροναϊό. Το φέρετρο του Γιώργου Τράγκα βρίσκεται από νωρίς το πρωί μέσα στην εκκλησία. Επίσης, στην εκκλησία βρίσκονται από νωρίς το πρωί και τα παιδιά του Γιώργου Τράγκα αλλά και η πρώην σύζυγός του.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και οι δημοσιογράφος Κώστας Χαρδεβέλλας ο οποίος σε  δηλώσεις του δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του: «Ξεκινήσαμε μαζί τη δημοσιογραφία. Πίσω από το σκληρό προκλητικό πρόσωπο του Τράγκα κρυβόταν μια πολύ τρυφερή και περήφανη ψυχή» δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος προσθέτοντας ότι «Έφυγε άδικα ο Γιώργος».

Η οικογένειά του έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία της αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην «Κιβωτό του Κόσμου» ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού).